The Ordinary High Spreadability Fluid Primer ~ Review


   Heyy, lovelies! Вече съм пробвала четири продукта на марката, като тук и тук може да прочетете за три от тях. Ако пък сте го направили знаете, че останах силно впечатлена и доволна от тях и продължавам да ги ползвам с удоволствие. Нещо повече - марката започва да се превръща в любима. Е, днес ще ви споделя за първият продукт, който не проработи за мен. За да разберете дали напълно не става или просто не е подходящ за моята кожа, продължете да четете.



   Pending...




   High Spreadability Fluid е праймър от ново поколение, който трябва да е лек, с формула подобна на серум и да създава безупречна основа, като помага с преливането и разнасянето на грима. Перфектен за предотвратяване наслояването на продукт(фдт) на дадено място и върху суха кожа. Опаковката му е типична за марката, а консистенцията му е по-течна. Цена: £5.50~12лв, 30ml от Cult Beauty.

   Pending...



   Това,което ми направи впечатление първо е колко течен е продукта. Сериозно! Докато извадя пипетката и вече полепналото по външната ѝ част е изтекло обратно, а и на няколко пъти омазах шишенцето. Даже се опитах да го снимам, но определено не се получи. Иначе нямах търпение да пробвам продукта, защото мислех че с по-малко фдт ще покрия повече. Наистина и стана, но трябваше да приема предупреждението, че е за суха кожа, защото с моята смесена определено не се разбра. Нанасяла съм го няколко пъти на цялото лице, дори и в по-топли дни, като единия дори успя да се задържи на носа ми, но иначе лъсва. Страхотно се справя със сухите и люспести се места и го препоръчвам за целта. След като разбрах, че не е много подходящ за мен, го нанасям само на бузите и на сухите зони. Така успя да проработи за мен, но пък не виждам много смисъл от тази допълнителна стъпка, пък и не ми се занимава. О, забравих да спомена - прави кожата много гладка на допир, сякаш изпълва неравностите. Леко мазнее, но може би е заради типа ми кожа.


Определено не е за мен, но пък виждам как би допаднал на тези от вас със суха кожа, може би дори нормална. Има своя замисъл и предимства, но не се поддавайте, ако не сте със споменатият тип. Все пак нямам търпение да пробвам още от марката, а този продукт се чудя дали на не продам/дам на приятелка.

Пробвали ли сте High Spreadability Fluid Primer? А бихте ли?




   Pending...





0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Follow me!

Общо показвания

Who am I?

Здравейте! Аз съм Елвира, на 20 години (повече за мен в About).
За мен модата е вид изкуство. Да съчетаваш цветове, материи, подходящ аксесоар. А няма завършен тоалет без правилната прическа и грим.
"Fashion changes, but style endures"
― Coco Chanel
За контакти: oceanoffb@yahoo.bg
-------------------------------------------------- Hello! I'm Elvira, 20 years old (more about me in About).
For me the fashion is some kind of art. To combine colors, materials, patterns, suitable accessory. And there's no complete outfit without the right hairstyle and make up.
"Fashion changes, but style endures"
― Coco Chanel
For contacting me: oceanoffb@yahoo.bg